Megrendelés és szállítás


Megrendelés

Oldalunkon feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek.

Oldalunkon történt rendelésével minden vásárló elismeri, hogy elfogadja és magára nézve kötelezőnek tartja a megrendelésre, fizetésre és szállításra vonatkozó jelen szabályzatot.

A megrendelés elektronikus úton zajlik, az oldalon található kosár és rendelési felület használatával. A megrendelés során vásárló köteles a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatait megadni. A hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért felelősség az oldal üzemeltetőjét nem terheli.

A vásárlók megrendelés során megadott adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, azokat harmadik személy részére hozzáférhetővé nem tesszük.

Az egyes termékek adatainál feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a szállítás (postázás és csomagolás) költségeit.

A postai utánvétes megrendelést (mennyiségtől függetlenül) 1.500 Ft szállítási (postázási és csomagolási) költség terheli, a banki előreutalással fizetett megrendelést (mennyiségtől függetlenül) 990 Ft szállítási (postázási és csomagolási) költség terheli.

Minden megrendelést feldolgozás után e-mail-ben visszaigazolunk.

Fizetés

Fizetés postai utánvét-tel

A rendelés visszaigazolása után, a megrendelt termék(ek)et postai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz. Postai utánvét esetén a megrendelt termékek ellenértékét, illetve a szállítási (postázási) költséget a csomagot átadó személynek fizeti a vásárló.

Fizetés banki előreutalással

Banki előreutalás választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási (postázási) költséget bankszámlánkra való utalással egyenlíti ki.

Utalási információk:
Számlaszámunk: MKB 10300002-10641915-49020015
Számlatulajdonos: Wellmed Beauty Kft.
A megjegyzés rovatba a megrendelő nevét kell feltüntetni, a megrendelést ez alapján azonosítjuk be.

Szállítás (postázás)

A megrendelt termék(ek)et postai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz. A vevő köteles a kiszállítás (kézhezvétel) időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni és az átvételi elismervényt aláírásával elismerni.

Vásárlási feltételek

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni az office@piroche.hu email címen. A vásárlót ez esetben semmilyen költség nem terheli, amennyiben a rendelés ellenértékét már átutalta bankszámlánkra, azt 30 napon belül visszautaljuk.

Az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mail-ben jelezni a office@piroche.hu e-mail címen, határidőn belül.
Az elállási jog kizárólag a használatba nem vett termék(ek)re vonatkozik, amely eredeti és bontatlan csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. Ellenkező esetben fenntartjuk magunknak visszavásárlás mérlegelésének jogát.
Az elállási jog érvényesítése esetén a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk a vevő számlájára. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, ezeket minden esetben a vevőnek kell viselnie.

Újdonság! Őssejtek az Alpesi rózsából