PIROCHE COSMETIQUES


A CégPIROCHE

A Piroche Cosmetiques 1981-ben jött létre. Az alpok északi részén Olaszország és Ausztria határán lévő Meranoban van a cég központja, ahol a magas technológiával ellátott gyártás az értékesítés és az oktatások is zajlanak.

A Piroche Cosmetiques alapjai a keleti orvostudomány és az öt elem teóriájából született. Hozzátéve a gyógynövények tudományát jött létre ez a csodálatos kozmetikai rendszer.

A rendkívül tiszta és aktív hatóanyagokkal rendelkező termékek és a különleges metódus használata ötvözi azt az egyedülálló kezelési rendszert, amely a szépséget és egészséget aktiválja.

Világszerte több mint 6000 hotel, day-spa, és kozmetika használja a Piroche termékeit és metódusát, valamint rendszeres oktatásokkal és továbbképzésekkel biztosítja a cég a szakemberek tudásának megalapozását és fejlesztését.

A Filozófia

"A külső és belső világ harmonizálódik, az elme kiegyensúlyozódik,
a szellem és a test átadja magát a teljes wellness érzésének,
így éri el a legjobb eredményt"

PURE COSMETIQUES
A TERMÉSZETES SZÉPSÉG ÉS HARMÓNIA

PIROCHE COSMETIQUES A Piroche Cosmetiques eltér a megszokott kozmetikától és egy olyan természet közeli világba vezeti vendégeit, ahol megtalálják az egészséges szépséghez vezető utat.


A Piroche Cosmetiques az öntudatra, az életenergiára és a testi-szellemi egyensúlyra fókuszál, amely esszenciája a jól vezetett életnek.
Úgy tekinti a kozmetikát, mint egy kezelési forma, ami gyengéden táplálja belülről az emberi létet, és kifejezésre juttatja a külsőben megnyilvánuló belső harmóniát.

A Piroche Cosmetiques kombinálja a keleti orvostudományt és a fitoterápiát valamint a modern technológiát és know-howt. Így alkotta meg a modern kozmetikai vonalát és kezelési metódusát amely a belülről fakadó szépséget szolgálja.


A Termékek


A PIROCHE COSMETIQUES termékei természetes és aktív összetevőkben gazdagok. A magas minőségű gyógynövénykivonatok, tiszta esszenciális olajok, az agyag és az algák teszik ki azt a csodálatos kombinációt, amely egy speciális formulát biztosít a célzott hatásnak.

PIROCHE TERMÉKEK

A legkiválóbb minőségű növényi kivonatok és éteri olajok, algák, timföld /agyagföld/ és az alkalmazási funkcióiknak megfelelő alapelvek képezik, különleges formában az arc, a test és a haj kezelésére.

A Piroche Cosmetiques termékcsaládot és a cég alkalmazási módszereit csak arra felhatalmazott európai és távol-keleti intézetekben szabad felhasználni.
Ez a biztosítéka annak, hogy a felhasználó a legjobb minőségű terméket a megfelelő kezeléssel párosítva kapja. Ez a módszer egyben a kozmetikai stúdióknak, központoknak azt az előnyt is biztosítja, hogy amennyiben emellett a filozófia mellett döntöttek, különleges és meggyőző szolgáltatást nyújthatnak ügyfeleiknek.

A kabintermékek – fürdők, masszázsolajok – és krémek, maszkok, arckrémek és alga pakolások minden termék, amelyeket az általunk kiképzett kozmetikus az olajesszenciák különleges keverékével személyre szabottan tud összeállítani – a lehető legjobb esztétikai eredmény elérését teszik lehetővé.


A Kezelési Metódus


A kezelésekben megjelenik a ritmikus életciklusok ismerete az intenzív alaptudás a bőrről és a bőr kifejezési formáiról. A piroche egyedülálló metódusa az arckozmetikán túl az összes szervre kiterjedő megelőző és öngyógyító folyamatot indít be a szervezetben az alkalmazott kezelésekkel. A szervezet bioenergetikai egyensúlyának felállításával, a speciális meridiánkezelésekkel, masszázstechnikákkal érjük el, hogy nem csak a bőr szépsége, hanem a szervezet egészséges működése is erősíthető.


Minden Piroche kezelés három fontos részből áll össze.

MÉREGTELENÍTÉS


A Piroche Cosmetiques által kifejlesztett bioenergetikai hátdrenázs, amely minden kezelés alapja, az aktív összetevők hozzáadásával tisztítja és méregteleníti a szervezetet. Ez elősegíti a káros anyagok kiürülését, amik egyrészt a táplálkozáson keresztül, másrészt a stressz és a negatív környezeti hatások által kerültek be a szervezetbe.

STIMULÁCIÓ


A Piroche Cosmetiques által kifejlesztett esszenciális olajok nem egy sémára, hanem - a kozmetikus tudása és megítélése mellett - a vendég igényeihez alkalmazhatóak: a bőrtípus, a kötőszöveti jellemzők és a személyiségjegyek figyelembevételével.

REGENERÁCIÓ

E kezelések következtében létrejön egy holisztikus eredmény, ami egy regenerációs folyamatot hoz létre és aktiválja a sejteket. A regenerál és segít felépíteni a belső egyensúlyi folyamatokat.

Újdonság! Őssejtek az Alpesi rózsából