Rólunk

Bemutatkozik a Piroche Hungary


A Piroche Cosmetiques magyarországra 2005-ben jött be Moncz Henriette szakmai vezető és oktatókozmetikus valamint a keleti orvostudomány és a wellness szakterületén tevékenykedő Csörgő Attila vezetésével.

Az Ausztriából induló egészségmegőrző és fejlesztő program, és a Piroche Cosmetiques kezelési rendszere egy új utat nyitott a kozmetika világában.

Szakembereink:

Moncz Henriette

Moncz Henriette

szakmai vezető, oktató kozmetikus, ügyvezető


1998 óta kozmetikus, 2004 –ben az Ausztriai Innssbruckban, a Piroche Cosmetiques osztrák központjában folytatta munkáját majd tanulmányait, jártasságot szerezve a nyugat európai wellness és kozmetikai iparágban.

2005-ben már Magyarországon vezette a Piroche az első számú referenciaközpontját a Wellmed Studiót. Azóta több kozmetikus és masszőr sajátította el a Piroche Cosmetiques kezelési metódusát és szakmai tudását.

2008 óta munkálkodik a kozmetikusok egyetemi továbbképzése ügyében, ennek eredményeképpen 2010 januárjától elindult a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán az egészségügyi szakkozmetikus képzés, melynek Moncz Henriette egyik vezető oktatója.

Csörgő Attila OMD

Csörgő Attila OMD

country of origin: USA

cofounder and coowner of Piroche Cosmetics Hungary, Wellmed Studio, Wellmed Beauty & Spa and Wellmed Medical Concepts


Az orvosi egyetem után a Keleti Orvostudomány irányába szakosodtam. A fő működési területem a diagnosztizálás, tanácsadás, prevenciós oktatások.

Számos esettanulmány bizonyította, hogy a testünk bonyolult interakciós folyamatainak megértéséhez egyszerre kell elfogadnunk a nyugati orvoslás fejlődését és a keleti orvoslás bölcsességét az ok-okozati lánc megelőzéséhez. Ezzel a filozófiával jöttem Magyarországra, és veszek részt a wellness az orvostudomány és a kozmetika integrálásával fejlődő új szemlélet kialakításában és területein.

Emellett wellness szállodák wellness koncepciójának kialakításában veszek rész, valamint orvosi berendezéseket gyártó nyugat európai cégek meghonosításával és fejlesztésével foglalkozom jómagam és a cégem.


Újdonság! Őssejtek az Alpesi rózsából