NOESIS

VITAMIN CONCEPT

NOESIS VITAMIN CONCEPT

Az A, C, E vitaminok energetikai kombinációja és az aktív összetevők intenzív hatása, elősegíti a sejtregenerációs folyamatokat, szemmel láthatólag csökkenti a kisebb ráncokat, biztosítja a feszes rugalmas bőrt. Stimulál, és elősegíti a bőr védekező képességét, és fejleszti a kollagén szintézist.

VITAMIN DAY CREAM 50ml

VÉDŐ NAPPALI KRÉM
C-vitamin, E vitamin, Chitosan, Panthenol, aloe vera, β-glukán

Könnyen és gyorsan felszívódó krém, hidratáló és regeneráló tulajdonságai vannak. Véd a környezeti hatások ellen, mint pl. az UV sugárzás – melyek felelősek a bőr öregedéséért. Antioxidáns hatású. A krémben található hatóanyagok vékony réteget képeznek a bőrön amely nemcsak a víz megkötésére képes, hanem egy optimális alapja a make-up –nak. Ragyogó vitalizált arcbőrt biztosít egész napra.

22.000 Ft

VITAMIN RESTORING CREAM 50ml

TÁPLÁLÓ ÉJSZAKAI KRÉM
C-vitamin, E vitamin, szőkőmag olaj, boráó olaj, Ceratonia siliqua (szentjánoskenyérfa), panthenol, aloe vera

A nagyon gazdag éjszakai krém, magas hatású kombinációja a vitaminoknak és a növényi olajoknak. Intenzív ápoló hatású és egyidejűleg gyorsan szívódik be a bőrbe. A szőlőmagolaj antioxidáns hatású, véd a szabadgyökök ellen. A borágó olaj intenzíven táplálja a bőrt a magas esszenciális zsírsav tartalma miatt. Az C és E vitamin fontos szerepet játszik a kollagén szintézis folyamatában. A ceratonia siliqua kivonata különleges forrása a hidratáló hatásnak. Az éjszakai pihenés alatt a vitaminoknak tehermentesítő hatásuk van a kapillárisokra.

22.000 Ft

EYE LIFTING GEL 20ml

LIFTING GÉL SZEM ÉS SZÁJ KÖRÉ
Jojoba olaj, Ceratonia siliqua, β-glukán, Aloe vera, mályva, C-vitamin, E vitamin és Panthenol

Regeneráló szem balzsam, finomítja a szem és száj körüli ráncokat, csökkenti a duzzanatokat. Mivel a szemkörnyéken kevés faggyúmirigy található (kortól függetlenül) ki van téve a ráncképződésnek. A könnyű gél hatóanyagai regenerálóak, hidratálóak, kisimítják és feszesítik a bőrt. Nyugtató hatású az irritált szemkörnyékre.

22.000 Ft

ACTIVE RETINOL PHIALS 12 db

RETINOL AMPULLA
A vitamin (retinol), chlorella vulgaris, tengervízből nyert mikrotápanyagok, hyaluronsav

A NOESIS aktív retinol ampullák speciális öregedésgátló termékek arcra, nyakra dekoltázsra. Mikrokapszulázott retinol egy kulcs hatóanyag a bőrregenerációnak és a sejtképződésnek. A cholerra vulgaris algakivonat gyorsírja a sejtregenerációs folyamatokat, és antioxidáns hatású. Az értékes mikrotápanyagok ellátják a bőrt ásványi anyagokkal, amelyek a mélyebb regeneráláshoz szükségesek. Csökkenti a ráncképződést, és rugalmasságot, friss ragyogást biztosít a bőrnek.

21.000 Ft

VITAMIN POWER PHIALS 12 db

21.000 Ft

Újdonság! Őssejtek az Alpesi rózsából